BANTUANBaucarJimat AirShopee

Panduan Claim Kredit Shopee Percuma RM400

Panduan claim kredit Shopee percuma bernilai sehingga RM400 pada tahun ini terbuka kepada rakyat Malaysia. Pelbagai jenis kemudahan dan inisiatif telah dilancarkan pada tahun ini bagi memberi manfaat kepada semua.

KREDIT SHOPEE PERCUMA MELALUI KEMPEN JIMAT AIR

Dalam usaha bagi menggalakan rakyat Malaysia menggunakan produk cekap tenaga seperti barangan mesin baruh di pasaran menerusi tawaran hebat. Satu program khas kempen jimat air telah dilaksanakan oleh pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) dengan kerjasama Shopee.

Dalam perlaksanaan program kempen jimat air 4.0 ini, baucar percuma bernilai RM400 akan diberikan kepada penguna-pengguna yang layak dapatkan produk jimat air untuk rumah mereka.

Perlaksanaan prgram khas ini adalah merupakan kesinambungan daripada kempen jimat air 1.0 sehingga 3.0 yang telah dilaksanakan sebelum ini. Program ini terbuka kepada warga Malaysia, anda boleh menyertai kempen ini dengan hanya mengesahkan akaun Shopeepay anda.

KADAR NILAI BAUCAR KREDIT SHOPEE

Dibawah adalah tiga (3) jenis baucar kredit shopee yang akan diedarkan seperti berikut :

  • Baucar bernilai RM150 untuk dapatkan kelengkapan mandi dan tandas
  • Baucar RM200 untuk membeli mesin basuh
  • Baucar diskaun sebanyak 50 peratus untuk mendapatkan kepala paip

Senarai perkakas yang terlibat dalam program kempen jimat air 4.0 adalah seperti mesin basuh, perkakas bilik air dan bilik mandi serta pekedai terlibat.

PANDUAN CLAIM KREDIT SHOPEE (RM400)

Program ini terbuka kepada rakyat Malaysia, sekiranya anda ingin menebus bantuan baucar ini. Panduan claim kredit shopee percuma telah disediakan di laman utama – KEMPEN JIMAT AIR 4.0

Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lebih terperinci mengenai program kempen khas ini, kalian boleh terus menghubungi pihak SPAN. Di talian 03- 8317 8333 atau secara e-mel ke alamat [email protected].

MAKLUMAT INFO LANJUT

Pada tahun ini pihak kerajaan melalui pelbagai agensi telah memperkenalkan lebih banyak inisiatif khususnya berbentuk bantuan kewangan. Perkara ini bagi membantu meringankan beban rakyat yang memerlukan pada tahun 2023.

Kepada mereka yang terlepas pandang, sila lihat dan semak senarai bantuan yang ada dan berkelayakan untuk dimohon – SEMAK SINI untuk rujukan penuh.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button