BANTUANBaucarShopee

Baucar Shopee RM400 Untuk Warga Malaysia : Panduan Claim

Baucar Shopee RM400 untuk warganegara Malaysia telahpun disediakan dalah sebuah program yang dikenali sebagai kempen jimat air 4.0. Bagi sedia maklum, program khas ini dilaksanakan sepanjang tahun 2023 bagi memberi manfaat kepada rakyat Malaysia.

BAUCAR SHOPEE RM400 PERCUMA

Dalam usaha pihak kerajaan bagi menggalakan warga Malaysia untuk menggunakan produk cekap air. Program kempen jimat air 4.0 telah diperkenalkan oleh Suruhanjaya perkhidmatan Air Negara (SPAN) dengan kerjasama pihak Shopee.

Menerusi inisiatif istimewa ini, bancar rebat bernilai sehingga RM400 ditawarkan secara percuma kepada pengguna yang layak mendapatkan produk-produk jimat air bagi rumah mereka.

Program kempen khas ini dikendalikan oleh pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara atau dikenali sebagai SPAN dan Shopee. Inisiatif ini adalah kesinambungan daripada kempen jimat air 1.0, 2.0 dan 3.0 yang dilaksanakan pada tahun sebelum ini.

Bagi menyertai kempen ini adalah cukup mudah, individu perlu mengesahkan akaun shopeepay masing-masing sahaja.

JENIS BAUCAR SHOPEE YANG DITAWARKAN

Dibawah adalah jenis-jenis baucar shopee percuma yang ditawarkan dalam kempen jimat air 4.0 seperti berikut :

  • Nilai baucar RM200 untuk membeli mesin basuh
  • Nilai baucar RM150 untuk mendapatkan kelengkapan bilik mandi dan jamban
  • Nilai baucar diskaun 50 % bagi mendapatkan barangan paip sehingga 50 peratus

PANDUAN CLAIM BAUCAR SHOPEE RM400

Kepada yang sendang mencari barang keperluan yang berasaskan cekap air seperti mesin basuh, anda boleh claim baucar bernilai RM400 ini. Panduan cara claim telah disediakan, sila layari laman rasmi Kempen Jimat Air 4.0 – KLIK DISINI

Sekiranya kalian mempunyai sebarang pertanyaan berkenaan baucar dari kempen jimat air ini, kalian boleh berhubung dengan pihak berwajib SPAN. Di talian khas – 03 8317 8333 atau emel ke [email protected].

MAKLUMAT LANJUT

Tahukah anda pada tahun 2023, pihak kerajaan persekutuan dan kerajaan negeri telah menyediakan pelbagai kemudahan dan inisiatif. Khususnya berbentuk bantuan bagi meringankan beban kewangan rakyat terutama golongan B40 dan miskin pada tahun ini.

Kepada yang terlepas pandang, sila lihat dan semak senarai insentif yang ada dan berkelayakan untuk anda dapatkan – SEMAK DISINI untuk rujukan lengkap maklumat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button